diumenge, 23 de setembre del 2012

La joya de la corona

La més rara, la més buscada, a voltes la més cotitzada, la més comentada, la més odiada... en definitiva la prototip, la primera nancy que va veure la llum a finals dels 60.

Per uns te ulls de marciana, per altres es enigmatica, jo només puc dir que em té hipnotitzada. Em va arribar així de sencera, vestit, sabates, mitges y amb tot el seu encant, com si per ella no passessin els anys.

































Que ingènua

Aquesta Nancy és de les que més m'agrada, era de la meva amiga Laura, va arribar a casa feta pols, però després de fer unes vacances a Benidorm, on fins i tot va fer de model en una exposició de Nancy amb les nines del meus amics Algodoncete i Jeliel. El vestit és una meravellosa réplica de la Valhalla.









Una joya de 1989

Els que em coneixeu, ja sabeu que la meva gran passió son les negres i les mulates, i aquesta era una nancy que em feia molta il·lusió aconseguir. Está molt nova i gràcies a en Pablo, un company de foros, tinc l'enganxina totalment nova!!!! La trobo super dolça, m'encanta!!!!!


















A mi personalment, el que m'agrada més és la melena de lleona que té..




Campestres, només m'en falta un!!!!!!

Ja només em falta el blau original, però amb el blau de la Nina Riojana em dono per més que satisfeta, és clavadet al dels anys 70.











 

Una nina diferent: La meva Greta

Al principi no em deia gaire res, però la vaig enviar a Benidorm de vacances i ha tornat tant recuperada que la començo a mirar amb uns altres ulls...