diumenge, 23 de setembre del 2012

La joya de la corona

La més rara, la més buscada, a voltes la més cotitzada, la més comentada, la més odiada... en definitiva la prototip, la primera nancy que va veure la llum a finals dels 60.

Per uns te ulls de marciana, per altres es enigmatica, jo només puc dir que em té hipnotitzada. Em va arribar així de sencera, vestit, sabates, mitges y amb tot el seu encant, com si per ella no passessin els anys.

































8 comentaris:

  1. Anda!! Pero qué bonita que es!!

    Sí que es una joyita sí, es preciosa!!!!

    ResponElimina
  2. Viendo la primera entrada por encima (no tengo mucho tiempo), pero prometo leerme el blog en cuanto pueda. Eso si, la keka es preciosa (aunque a mi las prototipos me asustan... seran los ojos).

    Un beso Cucafera.

    ResponElimina
  3. Jo crec que tot coleccionista hauria de tenir-ne una , és especial aquesta nina ens assembla una mica extranya perque estèm acostumats a l´altre però té el seu encant , et fel.licito per tenir-la ja m´agradaría a mi també...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja arribarà. Jo no m'hauria pensat mai poder tenir-la, però mira, saps aquelles subastes que no puja ningú i no saps perquè i te la mires i remires, pases fotos als companys i tothom la veu autèntica, doncs va anar així. Sense pagar cap fortuna com sol passar normalment, la vaig aconseguir i vestida sencera. Misteris de les subastes, perquè la nina és ben autèntica, ens l'hem mirat i remirat per totes bandes i només va tenir 2 puges, una altre i la meva. A mi em té enamorada.
      Un petó reina!!!!!

      Elimina
  4. a veure si tenim la mateixa sort!! felicitats kuka

    ResponElimina